We zijn weer bereikbaar!

Na lange tijd niet bereikbaar te zijn geweest via ons vaste telefoonnummer is de storing nu toch echt opgelost.  We zijn opgelucht dat iedereen ons weer normaal telefonisch kan bereiken. Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst (zonder problemen of storingen) bij ons te mogen ontvangen.

No tags for this post.

Tijdelijk niet bereikbaar

Wegens een storing zijn wij momenteel niet bereikbaar via ons vaste telefoonnummer. Mocht u toch contact met ons op willen nemen kunt u bellen naar ons mobiele telefoonnummer of een mail sturen. U kunt dit vinden op onze contact pagina. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Mochten we weer bereikbaar zijn via ons vaste telefoonnummer zullen wij dit uiteraard laten weten. Excuses voor het ongemak!

No tags for this post.

Nieuwe aanwinst!

Sinds gisteren hebben wij een nieuwe aanwinst binnen FABlab Weert! We hebben een Dremel 3D Idea Builder gekocht. Hiermee gaan wij eerst testen mee doen zodat we een goed beeld hebben van de mogelijkheden met de printer en ontwerpprogramma’s hiervoor. Uiteraard zullen we dan weer een update online zetten over onze bevindingen.

De programma’s die we gaan gebruiken zijn allemaal open source. Zodat iedereen hiermee kan ontwerpen en printen in de toekomst. Betaalde programma’s werken ook op de 3D printer dus als er de voorkeur bestaat voor programma’s zoals SolidWorks of AutoCAD is dat gewoon mogelijk. We houden jullie op de hoogte!!

No tags for this post.